2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Donald Trump már a bizonytalanok között is népszerűbb mint Joe Biden

Az amerikai elnökválasztás közeledtével egyre több közvélemény-kutatás jelenik meg, amelyben a két nagy rivális, Donald Trump egykori és Joe Biden jelenlegi elnök támogatottságát mérik. Egy friss kutatás szerint Trump már a bizonytalanok körében is népszerűbb, mint demokrata ellenfele.

  • Donald Trump már a bizonytalanok között is népszerűbb mint Joe Biden

A The Hill amerikai újság által közölt felmérés szerint a bizonytalan szavazók körében is tarol Trump: 11 százalékponttal előzi meg Bident - írja a Magyar Nemzet.

A válaszadók 46 százaléka a volt elnökre szavazna, míg a jelenlegire csak 35 százalékuk. A felmérésnek volt egy olyan pontja, ami azt mérte, hogy mi lenne, ha a két politikuson kívül John F. Kennedy unokaöccse is indulna.

Ebben az esetben továbbra is Trump vezetne negyven százalékkal, második helyen végezne Biden 37 százalékkal, Robert F. Kennedy Jr. pedig a harmadik lenne 11 százalékos támogatottsággal.

A republikánus Trump a férfiak körében élvez nagyobb támogatottságot: a volt elnökre a megkérdezett férfiak 56 százaléka szavazott, míg Bidenre 38 százalékuk.

Noha a választásig még sok idő van, a felmérések azt jelzik, Trump jó esélyekkel fog indulni  a voksoláson.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!