2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Vezércikk 04:20

Külföld

Dömötör Csaba: Mennyibe kerülne Ukrajna uniós tagsága, és kinek kellene ezt kifizetni? + videó

Következik a több tízezer milliárdos kérdés: mennyibe kerülne Ukrajna uniós tagsága, és kinek kellene ezt kifizetni? – teszi fel a kérdést Facebookra feltöltött videójában Dömötör Csaba, a Fidesz országgyűlési képviselője.

  • Dömötör Csaba: Mennyibe kerülne Ukrajna uniós tagsága, és kinek kellene ezt kifizetni? + videó

Dömötör Csaba a videóban elmondja, hogy az egyik uniós biztos Ukrajnába látogatott, ahol megállapították, hogy Ukrajna teljesített minden feltételt, és készen áll a csatlakozási tárgyalásokra.  Az államtitkár feltette a kérdést, hogy

ez kinek és mennyibe fog kerülni?

A videóban kifejti, hogy az ország az elvárt fejlettségi szint alatt van, ezért óriási támogatási összegekre számíthat, viszont azt senki nem árulja el, hogy mennyire. Az államtitkár hozzáteszi: így akar az EU döntést hozni a csatlakozásról.

Dömötör a Financial Times cikke alapján a mezőgazdasági támogatásokra és a kohéziós alapokra gyakorolt hatásról is beszélt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Pártalapításon dolgozik, és már az idei Európai Parlamenti választáson is indulna Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje. A férfi korábban a baloldali Partizán műsorában szállt bele páros lábbal a kormányba, akit csak sértett emberként tartanak számon a jobboldalon. A témában a Vezércikk vendégei L. Simon László, Deák Dániel és Gajdics Ottó is elmondták véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!