2023. 03. 31. Péntek Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Külföld

Dobrev Klárával és több momentumos képviselővel is együtt dolgozik Marc Angel

Dobrev Klárával és több momentumos képviselővel is együtt dolgozik Marc Angel, akit Eva Kaili bukott korrupt baloldali EP-alelnök helyére választottak az Európai Parlamentben - ezt derítette ki a HírTV. A luxemburgi szocialista politikus és szélsőséges LMBTQ-aktivista több magyar baloldali politikussal is szoros kapcsolatot ápol, irodavezetője pedig a szintén magyar Gúr Roland, aki 2014-ben a szocialista EP-lista harmadik helyezettje volt.

  • Dobrev Klárával és több momentumos képviselővel is együtt dolgozik Marc Angel

Hangos tapssal fogadta az európai parlament a korrupció miatt előzetes letartóztatásba helyezett Eva Kaili utódját.

Marc Angel luxemburgi szocialista politikus vezeti Brüsszelben az LMBTQ-képviselők csoportját. Ennek a testületnek a tagja a DK-s Rónai Sándor is, akivel Angel közösen szervezett tiltakozást a belga fővárosban a magyar gyermekvédelmi törvény ellen.

A budapesti Pride-on pedig Dobrev Klárával együtt ünnepelt. De emelkedett hangulatban mulatott Kunhalmi Ágnessel és Gurmai Zitával is. A szocialistákkal való szoros viszonyát az is mutatja, hogy az MSZP egykori országgyűlési képviselője, Gúr Nándor fia, Gúr Roland az irodavezetője, aki 2014-ben a szocialista EP-lista harmadik helyezettje volt.

Annak ellenére, hogy rendszeresen támadja Magyarországot, a HírTV-nek nagy magyarbarátként mutatkozott be. Emellett arról is vallott, hogy együtt dolgozik több magyar baloldali politikussal is, többek között Dobrev Klárával.

Marc Angel azt is kifejtette a HírTV-nek, hogy szerinte Európa nem utálja Magyarországot, hozzátette azonban, hogy a hazánkat érintő jogállamisági kritikákkal kapcsolatban is inkább a jelentéseknek hisz majd.

Korábban az Origo írt arról, hogy az EP új alelnöke az országgyűlési választást megelőzően négynapos konzultációra érkezett a magyar fővárosba. Akkor Kunhalmi Ágnes, Hiller István és Mesterházy Attila szocialista politikusokkal, valamint Gyurcsány Ferenccel és feleségével is tárgyalt. Utóbbiakkal a Magyarországnak járó uniós forrásokról elvételéről egyeztetett - jegyezte meg a portál.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nőnek vallják magukat a spanyol rabok, hogy másik szárnyba kerüljenek

Nőnek vallják magukat a spanyol rabok, hogy másik szárnyba kerüljenek

Egyre több transz nemű rab lehet Spanyolországban. A büntetés-végrehajtási intézmények attól tartanak, hogy a férfi elítéltek közül egyre többen próbálják meg kihasználni a 16 éves kortól szabad nemváltást biztosító új transztörvényt, hogy átkerüljenek a lazábban őrzött női börtönökbe. A HírTV-t Spanyolországból Tóth Brigitta tudósította.
Orbán Viktor a Vatikánba utazott

Orbán Viktor a Vatikánba utazott

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Rómában lerótta kegyeletét Karl-Joseph Rauber bíboros-érsek, egykori budapesti apostoli nuncius ravatalánál - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!