2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

A Sajdik 11:00

Külföld

Deutsch Tamás szerint változás kell Brüsszelben, ehhez a feladathoz állt fel az EP-lista + videó

Óvodás gyerekek játékához hasonlította a baloldali EP-képviselők ténykedését a közigazgatási és területfejlesztési miniszter. Navracsics Tibor ezt arra mondta, hogy a momentumos Donáth Anna kivinné Brüsszelbe Magyar Péter titokban feleségéről rögzített hangfelvételét, hogy további uniós forrásokat vonjanak el hazánktól. A Fidesz EP-listavezetője a Napi Aktuálisban azt mondta, minden korábbinál durvább támadások jönnek Brüsszelből, aminek csak úgy lehet elejét venni, ha változás lesz az unióban. Ehhez a feladathoz állt össze a kormánypártok EP-listája.

  • Deutsch Tamás szerint változás kell Brüsszelben, ehhez a feladathoz állt fel az EP-lista + videó

A momentumos Cseh Katalin egy videómegosztóra feltöltött felvételen büszkélkedik azzal, hogy saját maga is a Magyarországnak járó uniós források blokkolásért lobbizott.

Most újabb akcióra készülnek, hogy hazánkat külföldön lejárassák

– erről a közigazgatási és területfejlesztési miniszter beszélt a Híradónak. Navracsics Tibor a HírTV-nek elmondta, a szintén momentumos Donáth Anna és képviselőtársai most arra készülnek, hogy Brüsszelbe viszik azt a hangfelvételt, amelyet Varga Judit volt férje titokban rögzített saját feleségével folytatott beszélgetésről. A miniszter szerint ez csak egy gyerekes játék, amire csak a baloldal képes.

Önmagában az, hogy hangfelvételeket csempésznek ki, és adják oda az Európai Uniós intézményeinek, ez kicsit nekem az óvodai játékszobákban való játékokra hasonlít, és az óvodások közben az óvónénit hívják, hogy tegyen igazságot köztük. Ha ezt teszik akkor ez számomra elfogadhatatlan – hangsúlyozta a miniszter.

A legnehezebb, a legdurvább, a Brüsszelből Magyarország ellen irányuló legkeményebb támadás ciklusai évei következnek

– mondta Deutsch Tamás, a Fidesz EP-listavezetője.

A hazai baloldal is részt vesz a hazánkat érő folyamatos brüsszeli támadásokban, amelyek a következő hónapokban még durvábbak lesznek – mondta a Napi Aktuálisban Deutsch Tamás majd kiemelte, változást kell elérni Brüsszelben, le kell csapolni az unióban meglévő korrupciós mocsarat, amely behálózza az Európai Parlamentet, az Európai Bizottságot és más intézményeket. Hozzátette, a Fidesz EP-listáját pedig ehhez a feladathoz mérten állították össze.

Deutsch Tamás hangsúlyozta: a Fidesz–KDNP 2024-es európai parlamenti listája a polgári, nemzeti, kereszténydemokrata tábor erejét mutatja.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Többen meghaltak egy iowai kisvároson végigsöprő tornádó miatt

Többen meghaltak egy iowai kisvároson végigsöprő tornádó miatt

Több ember meghalt és legalább egy tucatnyian megsérültek kedden az Iowa állambeli Greenfieldben egy tornádó miatt, s ezzel tovább emelkedett az Egyesült Államok déli és középső részén a májusban már nyolc emberéletet követelő forgószelek és heves viharok halálos áldozatainak száma - közölték a hatóságok.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!