2024. 10. 18. Péntek Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Komment 06:00

Külföld

Deutsch Tamás: Nekünk mindig Magyarország, a magyarok érdekei lesznek az elsők

A Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) európai parlamenti (EP-) képviselői minden uniós parlamenti szakbizottságban helyet kaptak és lehetőségük lesz képviselni a magyarok érdekeit - tájékoztatott a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja pénteken.

  • Deutsch Tamás: Nekünk mindig Magyarország, a magyarok érdekei lesznek az elsők

A tájékoztatás szerint a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának tagjai az alábbi szakbizottságok munkájában vesznek részt.

Deutsch Tamás a Költségvetési Bizottság (BUDG), Költségvetési Ellenőrző Bizottság (CONT), Regionális Fejlesztési Bizottság (REGI) munkájában vesz részt.

Ferenc Viktória a Környezetvédelmi, Közegészségügyi és Élelmiszer-biztonsági Bizottságban (ENVI), a Nőjogi és Esélyegyenlőségi Bizottságban (FEMM), valamint a Külügyi Bizottság (AFET) dolgozik majd.

Gál Kinga a Külügyi Bizottság (AFET), az Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottság (LIBE) munkáját segíti majd.

Győrffy Balázs a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Bizottságban (AGRI), valamint a Halászati Bizottságban (PECH) foglal helyet.

Győri Enikő a Nemzetközi Kereskedelmi Bizottság (INTA), Gazdasági és Monetáris Bizottság (ECON) és az Adóügyi Albizottság (FISC) munkájában vesz részt.

Gyürk András az Ipari, Kutatási és Energiaügyi Bizottságban (ITRE), valamint a Kulturális és Oktatási Bizottságban (CULT) foglal majd helyet.

Hölvényi György a Fejlesztési Bizottság (DEVE), a Környezetvédelmi, Közegészségügyi és Élelmiszer-biztonsági Bizottság (ENVI), és Biztonság- és Védelempolitikai Albizottság (SEDE) munkáját segíti.

László András az Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottság, Emberi Jogi Albizottság (LIBE), az Emberi Jogi Albizottság (DROI), Külügyi Bizottság (AFET), valamint az Ipari, Kutatási és Energiaügyi Bizottság munkájában vesz részt.

Schaller-Baross Ernő a Belső Piaci és Fogyasztóvédelmi Bizottság (IMCO), az Alkotmányügyi Bizottság (AFCO), valamint Jogi Bizottság (JURI) tagja lesz.

Szekeres Pál a Foglalkoztatási és Szociális Bizottság (EMPL), valamint a Petíciós Bizottság (PETI) munkájában vesz részt.

Vicsek Annamária a Kulturális és Oktatási Bizottság (CULT), valamint a Közlekedési és Idegenforgalmi Bizottság (TRAN) tagja lesz.

"Nekünk mindig Magyarország, a magyarok érdekei lesznek az elsők" - kommentálta Deutsch Tamás delegációvezető a szakbizottsági tagságok kihirdetését.

Forrás: MTI

Fotó: MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Öngyilkos merénylet történt Mogadishuban

Öngyilkos merénylet történt Mogadishuban

Legkevesebb 11 halálos áldozata van a szomáliai főváros, Mogadishu rendőrakadémiája egyik kávézójában végrehajtott öngyilkos merényletnek - közölte csütörtökön a helyi rendőrség.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!