2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

December 1-jén szavaznak a budapesti amerikai nagykövetről

December elsején dönt az amerikai szenátus a budapesti amerikai nagyköveti posztra jelölt Colleen Bell kinevezéséről.

A Washington Post internetes kiadása szerint a kérdés napirendre tűzése azt jelezheti, hogy Barack Obama jelöltje bizalmat kaphat a voksoláson. A lap ugyanakkor emlékeztet rá, hogy a politikai adománygyűjtőként ismert Bell gyengén szerepelt bizottsági meghallgatásán, azt sem tudta meghatározni, hogy az Egyesült Államoknak milyen stratégiai érdekei vannak Magyarországon. Colleen Bell egyébként ismert hollywoodi producer – férjével együtt –, jelölését a demokrata többségű szenátusi bizottság még februárban jóváhagyta, de a szenátus plenáris ülésének is meg kellene erősítenie.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!