2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Elveszett illúziók

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Külföld

Hirtelen lebetegedett Charles Michel

  • Hirtelen lebetegedett Charles Michel

Az Európai Tanács elnökének szóvivője erősítette meg, hogy Charles Michel nem áll az Európai Parlament elé szerdán.

Orvosi okokból (akut lumbágó) és orvosi utasításra az elnöknek korlátoznia kell mozgását. A napirendet ennek megfelelően átszervezik az elkövetkező napokra. Ezért február elején az Európai Parlamentben ismerteti a decemberi és a február 1-jei Európai Tanács következtetéseit

– áll a rövid közleményben.

A hír Brüsszelt is lázba hozta, ugyanis az EP képviselői arra készülnek, kritikák sorával szembesítik Michelt.

Szerdán ugyanis kiemelt vitával kezdik a napot Strasbourgban az Európai Parlament plenáris hetén. Napirendre kerül az Európai Tanács 2023. december 14–15-i ülésének következtetései, valamint az Európai Tanács 2024. február 1-jei rendkívüli ülésének előkészítése, szó lesz továbbá a magyarországi helyzetről és a befagyasztott uniós pénzeszközökről.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ukrán színekben vonultak, tüntettek Budapesten

Ukrán színekben vonultak, tüntettek Budapesten

A tüntetésen felszólalt többek között Karácsony Gergely, Tompos Márton, Cseh Katalin, Traski Viktor kárpátaljai magyar matematikus, Petrovszka Viktória, az Egység Ukrán Egyesület elnöke és Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!