2023. 03. 29. Szerda Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Csökkent az Elba vízállása

Csökkent az Elba vízállása reggelre Németország északi részén, de több száz kilométeren továbbra is katasztrófariadó van érvényben.

Sok helyen még mindig a megszokottnál jóval nagyobb víztömeg nehezedik a gátakra. Szász-Anhaltban a gátszakadások miatt a víz a Balatonnál majdnem kétszer nagyobb területet öntött el, ahonnan még este is menekítették az embereket. Eközben a tartomány fővárosában, Magdeburgban több lakónegyedbe már visszatérhetett a lakosság. A június elején kezdődött áradások az első becslések szerint 12 milliárd euró kárt okoznak Németországban, a kártérítésekről ma egyeztet Angela Merkel kancellár a tartományi miniszterelnökökkel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!