2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az ezüstcsapat és a '38-as világbajnoki döntő 03:00

Külföld

Csodával határos módon élte túl a kislány a zuhanást

A csodával határos módon élte túl egy kisrepülőgép lezuhanását egy kislány az egyesült államokbeli Kentuckyban. A kislányt kórházba szállították, sérülései nem életveszélyesek. A pilóta és három utasa viszont életét vesztette. A tragédia előtt a pilóta motorhibáról értesítette az irányítótornyot.

A légi jármű valószínűleg motorhiba miatt zuhant le egy erdős részen, mielőtt még sikerült volna elérnie a közeli légikikötőt. „A pilóta szeretett volna kényszerleszállást végrehajtani a Kentucky Dam repülőtéren, amelytől azonban még 5-7 mérföld választotta el. A gép 18 ezer láb magasan volt, amikor utoljára sikerült vele kapcsolatot teremteni” – mondta az egyik rendőr.

A pilóta és másik három utasa meghalt, egy hétéves kislány azonban túlélte a zuhanást. A gyermek a baleset után zavart volt, de kimászott a roncsok közül, egy közeli házhoz ment, és elmondta az ottaniaknak, hogy balesetet szenvedett a gépük. Ők értesítették a hatóságokat. A kislányt kórházba szállították, de sérülései nem életveszélyesek.


Az amerikai légügyi hatóságok vizsgálatot indítottak a baleset pontos körülményeinek felderítésére.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!