2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Külföld

Csehország után Szlovéniában is megjelent a madárinfluenza

Az érintett szlovéniai farmon vesztegzárat rendeltek el.

  • Csehország után Szlovéniában is megjelent a madárinfluenza

Csehországban a hét elején kellett levágni mintegy 80 ezer fertőzött tyúkot az egyik, Prágától mintegy 45 kilométerre fekvő baromfitelepen, a telepen múlt hétvége óta már több mint 100 ezer tyúk pusztult el, és a gazdáknak több mint egymillió exportra szánt tojást is meg kellett semmisíteniük. Csehországban az elmúlt év alatt rekordszámú, 48 fertőzési gócpontot regisztráltak. Franciaországban nemrég az ország délnyugati részén találtak gócpontot, Nagy-Britanniában pedig december elején kellett mintegy félmillió szárnyast levágni. Az elmúlt hónapokban Belgiumban és Hollandiában is regisztrálták a fertőzést.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Lassan kiszárad a Rajna

Lassan kiszárad a Rajna

Akkora a szárazság a Rajnán, hogy a szállítóhajókat alig merik terhelni, nehogy zátonyra fussanak a folyón.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!