2023. 09. 24. Vasárnap Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

Külföld

Charlie Hebdo elleni merénylet: egy nyolcéves gyereket is kihallgattak

Terrorizmus éltetése miatt hallgattak ki egy nyolcéves kisfiút a dél-franciaországi Nizza rendőrőrsén.

A gyermek a Charlie Hebdo elleni merénylet elkövetőit éltette az iskolában, és nem volt hajlandó részt venni a párizsi mészárlás áldozatai emlékére rendezett eseményen. A fiú apját is behívatták emiatt az iskolába, majd az igazgató úgy döntött, jelzi a rendőrségnek a történteket.

A kihallgatáson az apa elnézést kért a fia szavaiért, a rendőrség pedig megállapította, hogy a gyermek valójában nem is értette, hogy mit beszél.

Egy franciaországi iszlamofóbia-ellenes szervezet szerint az eset jól illusztrálja azt a hisztériát, amely január eleje óta jellemzi Franciaországot.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!