2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Cápatámadás követelt halálos áldozatot Ausztráliában

Cápa ölt meg egy búvárkodó férfit Ausztráliában vasárnap.

  • Cápatámadás követelt halálos áldozatot Ausztráliában

A tragédia egy közkedvelt búvárhelyen történt Nyugat-Ausztrália állam partjainál, Esperance város térségében, ahol már három éve is emberéletet követelt egy cápatámadás.

A Cull-sziget közelében merülő férfi holttestét egyelőre nem találták meg, és azt sem tudni, hogy helyi lakosról vagy külföldi állampolgárról van-e szó. A kíséretében lévő nőt sokkos állapotban kórházba szállították.

A hatóságok szerint egy nagy fehér cápa ragadta el a búvárt.

Az Esperance-től keletre fekvő Wylie-öbölben 2017-ben a szülei szeme láttára támadott meg cápa egy 17 éves lányt, aki egyik lába elvesztése ellenére partra tudott úszni, de később belehalt sérüléseibe.

A sydney-i Taronga Állatkert összesítése szerint tavaly 27 cápatámadás történt Ausztrália-szerte, de egyik sem volt halálos kimenetelű.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!