2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Brexit: meg kell őrizni a Közös Piac integritását

Nem volt áttörés a brit kormányfő és az Európai Bizottság elnökének brüsszeli találkozóján. Theresa May és Jean-Claude Juncker abban ugyanakkor megállapodtak, hogy folytatják a Brexit-tárgyalásokat.

  • Brexit: meg kell őrizni a Közös Piac integritását

Mindkét politikus jelezte, elkötelezettek az Egyesült Királyság rendezett uniós kiválása mellett. Éppen ezért abban is egyetértettek, hogy mindenáron el kell kerülni az Írország és Észak-Írország közötti határellenőrzés visszaállítását és meg kell őrizni a Közösség belső piac integritását is. May és Juncker egyaránt arra hívta fel a figyelmet, hogy cselekedni kell, mert a március 29-ei Brexit időpontja nagyon közel van.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!