2022. 10. 07. Péntek Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Külföld

Bozót- és erdőtüzek Délnyugat-Ausztráliában

Már több mint 30 ház vált a lángok martalékává Ausztrália délnyugati részén. Perth városától délre napok óta bozót- és erdőtüzek pusztítanak. A természeti katasztrófát egyelőre nem sikerült elhárítani a hatóságoknak, pedig több száz hivatásos próbálja megfékezni a tüzet. Az oltási munkálatokat nehezíti az erős szél és a nagy meleg. A canberrai kormány bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatt hozott szigorú intézkedéseket felülírja a jelenlegi vészhelyzet, ezért a térségben lakók elhagyhatják otthonukat. A bajba lévőknek egy kijelölt egészségügyi központba kell költözniük.

  • Bozót- és erdőtüzek Délnyugat-Ausztráliában

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!