2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 23:30

Külföld

Bosszúra biztatják a Wagner-zsoldosokat a Kijev-párti orosz fegyveresek

Átállásra szólították fel a Wagner-zsoldoscsoport katonáit az ukránok oldalán harcoló orosz fegyveresek. Szerintük így tudnák megbosszulni Prigozsin halálát. Eközben fokozódik a feszültség az Egyesült Államok és Ukrajna hadvezetése között, máshogy folytatná az offenzívát a két vezérkar.

  • Bosszúra biztatják a Wagner-zsoldosokat a Kijev-párti orosz fegyveresek

Prigozsin halálának megbosszulására biztatja a Wagner zsoldosokat egy Kijev oldalán harcoló orosz fegyveres alakulat.

"A Wagner harcosaihoz fordulunk, akik számára a hűség és a becsület szavak még mindig jelentenek valamit. Úgy tűnik, tegnap kivégezték a parancsnokaitokat és az alapító atyátokat. Tény, hogy a hatalom legfelsőbb szintjének parancsára ölték meg őket. Oroszországban mindenkinek nyilvánvaló, hogy most komoly választás előtt álltok - beállhattok az orosz védelmi minisztérium egyik bódéjába, és őrző kutyái lehettek a parancsnokaiknak, vagy bosszút állhat a hóhérokon úgy, hogy átmentek Ukrajnába. Ha nem követett el háborús bűnöket Ukrajna területén, akkor meghívjuk sorainkba. Vessünk véget a különleges katonai művelet véres húsdarálójának. Ezt követően Moszkvába vonulunk és ezúttal nem állunk meg 200 kilométerrel a moszkvai körgyűrű előtt, hanem elmegyünk az út végéig!"

- üzenték az önkéntesek.

A Kreml ugyanakkor továbbra is tagadja, hogy ők lennének a felelősek a Wagner vezér haláláért.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!