2023. 12. 09. Szombat Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Zsuzsi asztala 03:00

Külföld

Börtönbüntetésre ítélték a 2015-ös bukaresti diszkótűz felelőseit

Letöltendő börtönbüntetéseket szabott ki a bukaresti bíróság a 65 áldozatot követelő 2015-ös bukaresti diszkótűz felelőseire. A föld alatti zárt helyiségben dolgozó pirotechnikus 12, a klub tulajdonosa 11, a tűzvédelmi előírások betartásának ellenőrzését elmulasztó tűzoltók 9, a klub működési engedélyét kiadó kerületi polgármester pedig 8 év börtönt kapott a nem jogerős ítélet alapján. 2015. október 30-án egy zsúfolt bukaresti klubban ütött ki tűz, amelyben 27-en haltak meg. További 38 áldozat később, a kórházban vesztette életét. Az eset sokkolta Romániát, amely után a közvélemény példás büntetést követelt.

  • Börtönbüntetésre ítélték a 2015-ös bukaresti diszkótűz felelőseit

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!