2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Külföld

Bocsánatot kért Angela Merkel a húsvéti zárlat körüli bizonytalanságért

  • Bocsánatot kért Angela Merkel a húsvéti zárlat körüli bizonytalanságért

Bocsánatot kért Angela Merkel kancellár a járvány elleni védekezésben elkövetett hibákért. Azért, mert mégsem rendelnek el teljes országos zárlatot a húsvéti időszakra.

Úgy fogalmazott, hogy a kedden meghozott döntés visszavonása tovább növeli a bizonytalanságot, amiért elnézést kér a polgároktól.

Az április elseje és ötödike közötti zárlat gondolatát az ellenzéki pártoktól a gazdasági érdekképviseletekig, széles körben bírálták.

Németországban napok óta emelkedik a koronavírussal fertőzöttek száma.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!