2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Külföld

Bloomberg: Ukrajna uniós csatlakozásának megkezdését fogja javasolni az Európai Bizottság

Ukrajna uniós csatlakozási tárgyalásainak megkezdését fogja javasolni az Európai Bizottság- a Bloomberg Hírügynökség szerint. Ukrajna tavaly nyújtotta be a csatlakozási kérelmét és az év végére már tagjelölti státuszt kapott.

  • Bloomberg: Ukrajna uniós csatlakozásának megkezdését fogja javasolni az Európai Bizottság

Ursula von der Leyen bizottsági elnök ugyancsak a Bloombernek nyilatkozott arról, hogy szerinte Kijev meglepően gyorsan halad a reformfolyamatokkal.

Gál Kinga a Fidesz EP-képviselője azt mondta a Hír TV-nek, hogy Magyarország addig nem támogatja Ukrajna csatlakozási tárgyalásainak megkezdését, amíg a kárpátaljai magyar kisebbség jogait nem biztosítja.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!