2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:45

Külföld

Bidenék állnak a robbantás mögött

Bayer Zsoltnak a Magyar Nemzetben megjelent véleménycikke.

  • Bidenék állnak a robbantás mögött

Roger Waters is. Rohadt antiszemita. Putyin-mentegető. Ja! És tolvaj. De hogy jönnek ide a zsidók? Már megint. Zelenszkij? Aha. Pár éve itt volt. Waters. Adott koncertet. Ott voltam. Beszólt a kormánynak. Akkor imádták. Akkor zseni volt. Nahát. Azóta meglopta a valóságot. Biztos ez a baj.

Mindig az a baj. Seymour Hersh is meglopta a valóságot. Kimondta, amit eddig is tudott mindenki.

Kimondta, megírta, hogy az Egyesült Államok robbantotta fel az Északi Áramlat vezetéket.

„A cikkben részletesen leírja, hogy az Egyesült Államok kormánya a CIA-vel karöltve hogyan tervezte meg a vezetékek felrobbantását, hogyan robbantották fel azokat, valamint hogyan próbálták meg kezelni a robbantás utóhatását. Egészen konkrétan az Egyesült Államok búvárjai a Baltops 2022 nemzetközi hadgyakorlat leple alatt C4-tölteteket helyeztek el a gázvezetékek körül, amiket később felrobbantottak. Az újságíró forrásai szerint a parancsot maga Joe Biden adta ki. 

»Biden döntése, hogy szabotálja a csővezetékeket, több mint kilenc hónapig tartó, szigorúan titkos vitát követően született meg. A washingtoni nemzetbiztonsági közösségen belül azt vitatták meg, hogy hogyan lehetne a legjobban elérni ezt a célt. Ez idő alatt a kérdés nem az volt, hogy végrehajtsák-e a küldetést, hanem az, hogy hogyan hajtsák végre anélkül, hogy nyíltan tudná a nemzetközi közösség, hogy ki a felelős érte« – fejtette ki Hersh.”

Hát ezt kifejtette. Mondom: tudtuk. Tudta mindenki. Aki esetleg nem tudta magától, az is megtudhatta, amikor az a hülye lengyel mindjárt köszönetet mondott nekik. Az amerikaiaknak.

De más tudni és más leírni. Ráadásul aki leírta, annak hibátlan a pedigréje. „Seymour Hersh, többszörösen díjazott – köztük Pulitzer-díjjal is kitüntetett – amerikai oknyomozó újságíró.”

Apám! Pulitzer-díjat nem kaphat ám akárki! De akkor mi történhetett? Az, hogy aki uralja az ellentmondásokat, uralja a világot is. Felrobbantották az Északi Áramlatot, aztán megíratták a sztorit egy Pulitzer-díjassal. Rögtön nem érted. Az ellentmondást, igaz?

A teljes cikk IDE kattintva olvasható. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Újabb részletek derültek ki a Weber-tervről

Újabb részletek derültek ki a Weber-tervről

Manfred Weber, az Európai Néppárt elnöke nyilatkozott a Handelsblattnak. Többek között azt mondta, hogy sikernek tartaná, ha a NATO túlélné Trump második elnöki ciklusát, és Európának mostantól a saját védelmét kell finanszíroznia.
Kínzásokat követtek el több ukrajnai börtönben

Kínzásokat követtek el több ukrajnai börtönben

Ukrajna több börtönében lepleztek le kínzásokat a hatóságok, köztük elsőként az ország keleti részében, Poltava megyében lévő bozskovei javítótelepen, amelynek négy tisztségviselőjét már meg is gyanúsították a bűncselekmény elkövetésével.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!