2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Külföld

Berlusconi végrendelete: meglepetések

Fény derült Silvio Berlusconi végakaratára. A néhány napja közjegyző jelenlétében kibontott testamentum több meglepetést is tartalmazott. Vagyonából nem csak a gyermekei, hanem a testvére, egy barátja és 53 évvel fiatalabb élettársa is jelentős részt kapott. Sokak szerint ez nem meglepő, hiszen ő volt a legutolsó és a legfontosabb szerelme.

  • Berlusconi végrendelete: meglepetések

A június 12-én, 86 éves korában elhunyt Silvio Berlusconi nem csak életével, de végrendeletével is felhívta magára az olasz közélet figyelmét.

Az üzletember - politikus több mint 4 milliárd eurós vagyont hagyott maga után. Ennek nagyobb részét 5 gyermeke között osztotta szét, de nem feledkezett meg testvéréről sem. Paolo Berlusconi 100 millió eurót, egy gyermekkori barátja pedig 30 milliót kapott az örökségből.

Silvio Berlusconi életében kiemelt szerepet kaptak a nők. Utolsó élettársa 53 évvel volt fiatalabb nála. Marta Fascina kommunikációs gyakornokként kezdte a Forza Italiában, majd Berlusconinak köszönhetően egészen a parlamenti bársonyszékig jutott. 3 évig éltek együtt, az örökségéből neki is 100 millió euró jutott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!