2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Akik túlélték

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Külföld

Beomlott egy szénbánya Észak-Mexikóban

Egy ember meghalt, többen pedig a föld alatt rekedtek, miután beomlott egy szénbánya Mexikó északi részén. Vélhetően egy gát, vagy víztározó szakadhatott át, és az okozta az árvizet a Muzquiz városa mellett fekvő tárnában. A mentőalakulatok megkezdték a víz kiszivattyúzását. A hadsereg 28 főből álló csapata pedig kutyákkal kutat a túlélők után. Helyi sajtóhírek szerint a térségbeli bányák biztonsági hiányosságaira évek óta panaszkodnak az ott dolgozók.

  • Beomlott egy szénbánya Észak-Mexikóban

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!