2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Külföld

Bennmaradt az Európai Parlamentben az RMDSZ

Immár biztos: elérte az 5 százalékos bejutási küszöböt, így továbbra is jelen lesz az Európai Parlamentben az RMDSZ.- a Maszol.ro portálról.

  • Bennmaradt az Európai Parlamentben az RMDSZ

Csoma Botond, a szövetség szóvívője a Maszolnak elmondta, számítósaik szerint továbbra is megmarad az RMDSZ két mandátuma a Brüsszelben és Strasbourgban ülésező uniós intézményben. Ennek értelmében Winkler Gyula és Vincze Lóránt folytatja munkáját az Európai Néppárt frakciójában - a Maszol.ro portálról.

A urnazárás után közölt exit poll adatok 5 százalékot jeleztek az RMDSZ-nek, de ezekben a számításokban nem voltak benne a diaszpórából érkező szavazatok. Kelemen Hunor RMDSZ-elnök  vasárnap este azt mondta, az előrejelzések szerint közel 500 ezer magyar szavazat érkezett - a Maszol.ro portálról.

Forrás: Maszol.ro

Fotó: Facebook

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi 1 millió eurós késedelmi díjat is megállapítottak, amíg a jogsértő magatartás fennáll + videó

Napi 1 millió eurós késedelmi díjat is megállapítottak, amíg a jogsértő magatartás fennáll + videó

A Napi aktuális vendége Bakondi György miniszterelnöki belbiztonsági tanácsadó volt, akivel többek között ezeket témákat beszélte meg M. Dobos Marianne műsorvezető: a Fidesz közleményében volt olvasható, hogy nem engednek a brüsszeli bürokraták pénzügyi zsarolásának, illetve napi 1 millió eurós késedelmi díjat is megállapítottak, amíg a jogsértő magatartás fennáll.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!