2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Csinibaba

Következik:

Híradó 23:00

Külföld

Beismerte bűnösségét a bolgár újságírónő meggyilkolásával gyanúsított férfi

A 21 éves tettes újságíróknak nyilatkozva azt mondta, nem tudja mi történt, nem emlékszik mindenre, de nagyon sajnálja, nem hiszi el, hogy ilyet tett.

  • Beismerte bűnösségét a bolgár újságírónő meggyilkolásával gyanúsított férfi

A férfi a bűntett után Németországba szökött, szerdán adták ki a bolgár hatóságoknak. Amennyiben elítélik, életfogytiglani börtönbüntetést kaphat.

Áldozata, Viktoria Marinova korrupciós ügyek feltárásával foglalkozott. Legutóbb az uniós támogatásokkal való visszaélésekről számolt be, de az eddigi bizonyítékok szerint nem a munkája miatt ölték meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!