2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Vetítő 11:05

Külföld

Be akartak törni egy varsói templomba a lengyel szélsőbaloldali tüntetők

Be akartak törni egy varsói templomba a szélsőbaloldali tüntetők. A radikális abortuszpárti tiltakozók durva akcióját végül különböző hazafias csoportosulások megakadályozták. A vandalizmust elítélte a lengyel belügyminiszter és a kormánypárt elnöke, Jaroslaw Kaczynski is. Szerdán minden eddigi negatív járványügyi rekord megdőlt Lengyelországban, de a radikális baloldal ennek ellenére sem hagy fel a tüntetésekkel. Az elmúlt napokban az erőszakos demonstrálók számos templomot meggyaláztak, sértegették a katolikus híveket, megrongálták II. János Pál pápa és Ronald Reagen szobrát is. Egy katolikus portál értesülései szerint az abortuszpárti mozgalmat Soros György milliárdos is támogatja.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!