2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 04:00

Külföld

Be akartak törni egy varsói templomba a lengyel szélsőbaloldali tüntetők

Be akartak törni egy varsói templomba a szélsőbaloldali tüntetők. A radikális abortuszpárti tiltakozók durva akcióját végül különböző hazafias csoportosulások megakadályozták. A vandalizmust elítélte a lengyel belügyminiszter és a kormánypárt elnöke, Jaroslaw Kaczynski is. Szerdán minden eddigi negatív járványügyi rekord megdőlt Lengyelországban, de a radikális baloldal ennek ellenére sem hagy fel a tüntetésekkel. Az elmúlt napokban az erőszakos demonstrálók számos templomot meggyaláztak, sértegették a katolikus híveket, megrongálták II. János Pál pápa és Ronald Reagen szobrát is. Egy katolikus portál értesülései szerint az abortuszpárti mozgalmat Soros György milliárdos is támogatja.

  • Be akartak törni egy varsói templomba a lengyel szélsőbaloldali tüntetők

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ekkora árra senki sem számított + videó

Ekkora árra senki sem számított + videó

Halálos áldozatai is vannak a heves esőzéseknek világszerte. Irán, több arab állam és Oroszország is komoly áradásokkal küzd. Ezrek voltak kénytelenek elhagyni lakóhelyüket.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!