2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Külföld

BBC: Orbán Viktorra szegeződik a figyelem Brüsszelben

Miközben Brüsszelben tárgyalnak az uniós kormányfők, addig Orbán Viktor miniszterelnök szerepéről ír a BBC, Ukrajna esetleges uniós csatlakozása kapcsán – szemlézte a Magyar Nemzet.

  • BBC: Orbán Viktorra szegeződik a figyelem Brüsszelben

A cikk szerint: ha Ukrajna valamit ki akar hozni az EU-s vezetők csúcstalálkozójából, akkor ahhoz a magyar kormányfő támogatására lesz szüksége. A háború, a korrupció, a nagy mezőgazdasági szektor és a magyar kisebbséggel szembeni rossz bánásmód is azon okok között van, amiért a magyar vezetés ellenzi Ukrajna integrációját az Európai Unióba – jegyzi meg a brit közszolgálati portál.

A teljes cikket a Magyar Nemzet Online-on olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!