2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Ban Ki Mun: A vegyi támadás háborús bűncselekmény

Háborús bűncselekménynek minősítette a szíriai vegyi támadást az ENSZ-főtitkára, miután ismertette a világszervezet szakértőinek jelentését a Biztonsági Tanácsban.

A helyszínen végzett vizsgálatok megerősítették, hogy szaringázt vetettek be augusztus 21-én Damaszkusz környékén. Ban Ki Mun arra a kérdésre nem válaszolt, hogy a kormányerők vagy a felkelők követték-e el a támadást. Azt azonban hangsúlyozta, hogy a Biztonsági Tanácsnak haladéktalanul cselekednie kell. Az amerikai és a brit ENSZ-nagykövet a jelentés megismerése után úgy nyilatkozott: az elhangzottak után nem kétséges, hogy az Aszad-rezsim vetette be a vegyi fegyvert a lakosság ellen.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!