2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Külföld

Az új-zélandi kormányfő szigorítaná a terrorellenes törvényeket

A terrorelhárítási törvények szigorítását ígérte az új-zélandi miniszterelnök miután egy dzsihadista merénylő hét embert késelt meg Auckland egyik bevásárlóközpontjában. A terrorelhárítási törvényt idén fogadták el a 2019-es Christchurch-i merényletekre válaszul. A pénteki késelő egy sri lankai, 22 éves fiatal volt, aki 2011-ben érkezett az országba. Korábban 3 évet töltött börtönben fegyver-, és más tiltott anyag birtoklásáért. Ugyanakkor törvény hiányában nem lehetett az őrizetét meghosszabbítani még akkor sem, ha a hatóságok szerint nagy volt a valószínűsége, hogy terrorcselekményt fog elkövetni.

  • Az új-zélandi kormányfő szigorítaná a terrorellenes törvényeket

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!