2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A Sakál, a Patkány, a Kádár és a Laci 03:00

Külföld

Az olaszok nem akarnak katonákat küldeni Ukrajnába

Nem küldenének katonákat Ukrajnába az olaszok, mert békét akarnak. Egyetértenek Matteo Salvini kijelentésével, miszerint őrültség lenne, ha uniós katonák avatkoznának be az orosz–ukrán konfliktusba. Az egyedüli megoldást a párbeszéd és a diplomácia jelenti. Salvini azt mondta, az olaszok, anyák, apák és nagyszülők nem akarnak több háborút.

  • Az olaszok nem akarnak katonákat küldeni Ukrajnába

Matteo Salvini kormányfő-helyettes a héten úgy nyilatkozott, veszélyes Emanuel Macron francia elnök és Mario Monti volt olasz miniszterelnök kijelentése miszerint francia és olasz csapatoknak is harcolniuk kellene Ukrajnában.

Úgy fogalmazott,

ezek az emberek kezeltessék magukat és menjenek inkább ők a frontra.

Salvini kategorikus kijelentése kapcsán közvélemény-kutatás készült, mely egyértelműen azt bizonyítja, hogy az olaszok nem akarnak belesodródni a konfliktusba, nem küldenének katonákat a harctérre. A megkérdezettek 67 százaléka ellenzi Olaszország katonai beavatkozását. A megszólítottak 65 százaléka úgy véli, hogy Putyin orosz elnöknek részben igaza lehet az ukrajnai konfliktusban, és csak 34 százalék tartja őt gátlástalan diktátornak.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

A mostani főpolgármester úrnak a tudása az leértékelődött az elmúlt időszakban. Ő egy dolgot tud, azt jól tudja, kötözködni a kormánnyal – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!