2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Az oktatási törvény miatt nem akar pénzt folyósítani Brüsszel Magyarországnak

Elismerte gazdaságpolitikáért felelős uniós biztos, hogy az oktatási törvény miatt tartják vissza a Magyarországnak járó helyreállítási pénzeket. Ezt nyilatkozta a Hír Televízió brüsszeli tudósítójának Győri Enikő.

  • Az oktatási törvény miatt nem akar pénzt folyósítani Brüsszel Magyarországnak

A Fidesz európai parlamenti képviselője hozzátette, Paolo Gentiloni eddig cáfolta, most viszont nyíltan kimondta, hogy Brüsszel azért nem akarja kifizetni hazánknak azt az összeget, ami alanyi jogon jár, mert ellenzi a magyar parlament által elfogadott jogszabályt. Győri Enikő hozzátette, az Orbán-kormány követeli a brüsszeli zsarolás és a politikai nyomásgyakorlás megszüntetését.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!