2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Az LMBTQ-propaganda miatt elhagynák Nyugat-Európát a muszlimok?

Egy muszlim tudós szerint a muszlimoknak el kell hagyniuk a Nyugatot, és vissza kell térniük a hazájukba. Szerinte el kell kerülniük, hogy a gyermekeik LMBTQ-propagandát tanuljanak - írja a V4NA Hírügynökség.

  • Az LMBTQ-propaganda miatt elhagynák Nyugat-Európát a muszlimok?

Az Egyesült Királyságban élő muszlimoknak nem tetszik, hogy az iskolákban LMBTQ-propagandában részesítik a gyerekeiket. 2019-ben több muszlim levélben kereste fel az iskolák vezetését, amelyben nehezményezték, hogy a gyerekeknek szexuális felvilágosítást és LMBTQ-egyenlőséget tanítanak. Birminghamben főként muszlim családok az Anderton Park Általános Iskola előtt tiltakoztak, amiért a diákok olyan könyveket kaptak, amelyekben transznemű gyerekeket és gyereket nevelő meleg párokat mutattak be.

Az LMBTQ-ellenes nézetek a mai napig nem csitultak a szigetországban.

Abdul Rahman Hasszam iszlám tudós volt a vendége a YouTube-on futó Al Madrasatu Al Umariyyah nevű műsornak, amelyben LMBTQ-ellenes nézeteinek adott hangot.

– Aki ki tud vándorolni, az menjen vissza hazájába, oda ahonnan eredetileg származik

– jelentette ki Hasszam, hozzátéve, hogy a nyugati országokban maradó muszlimok „vétkeznek”.

Véleménye szerint a muszlim szülők az „ellenségnek” adják oda a gyerekeiket, akik „tönkreteszik a gondolkodásmódjukat”. Elmondása szerint négyezer-ötszáz olyan muszlim gyerek van az Egyesült Királyságban, akit elvettek a szüleiktől.

– Ahmedet akár egy LMBTQ-család is felnevelheti

– példálózott Hasszam.

V4NA Hírügynökség

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!