2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Külföld

Az európai baloldali kampány része, hogy a nagyobbik magyar kormánypártot Kreml-propagandával vádolják + videó

Az európai parlamenti választás kampányhajrájában, a testület mandátumának utolsó, csütörtöki napja sem múlik el baloldali támadás nélkül. Ezt nyilatkozta a Hír Televízió brüsszeli tudósítójának Gál Kinga.

  • Az európai baloldali kampány része, hogy a nagyobbik magyar kormánypártot Kreml-propagandával vádolják + videó

A fideszes EP-képviselő azt mondta: a ciklust lezáró plenáris ülésen az egyik utolsó napirendi pontként a balliberális erők olyan határozat elfogadására készülnek, amely szerint a Fidesz Kreml-propagandát terjeszt. Gál Kinga kifejtette: a békepárti álláspont ilyen félre-magyarázása egészen elképesztő az európai baloldal részéről.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!