2022. 01. 28. Péntek Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 12:50

Külföld

Az ENSZ LMBTQ- és gender-ügyi szakértője: a nemváltoztatás alapvető emberi jog

A szabad nemváltoztatás alapvető emberi jog, mert az embereknek nincs vele született nemük, arról csak az előítéletek alapján beszélhetünk. Ezt az ENSZ vezető LMBTQ és gender-ügyi szakértője közölte. Victor Madrigal-Borloz szerint a nemzetközi emberi jog alapján mindenki maga dönthet saját neméről, és ezt az államoknak tudomásul kell venniük, sőt jogi védelmet kell adniuk a nemváltóknak. Az ENSZ LMBTQ és gender-felelőse azt is közölte: a gyermekek magyarországi nevelése keresztény értékeken és magyar identitáson alapul, de ez csak az LMBTQ-emberek iránti előítéletek állandósítását szolgálja. Bár semmilyen illetékessége nincs európai uniós ügyekben, azt is közölte, hogy Magyarországot ki kellene zárni az Európai Unióból.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ünnepel a Városligeti Műjégpálya

Szombaton ünnepli 152. születésnapját a Városligeti Műjégpálya. Az esemény egyfajta pótünnepség is lesz, mert a két esztendővel ezelőtti jubileumi emlékezés elmaradt a koronavírus-járvány miatt - tájékoztatta a Budapesti Sportszolgáltató Központ (BSK) az MTI-t.

Műsorok

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!