2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Az ENSZ előtt bírálta Franciaországot több afrikai állam

Mali és Burkina Faso képviselői is Franciaországot bírálták az ENSZ-közgyűlése előtt.

  • Az ENSZ előtt bírálta Franciaországot több afrikai állam

Az afrikai küldöttek szerint Párizs továbbra is irányítani próbálja egykori gyarmatait, míg Oroszországra megbízható partnerként tekintenek, amivel lehet tárgyalni, és nem tervez katonai beavatkozást országaikban - ezt mondták a küldöttek. Maliban és Burkina Fasoban is katonai puccsra került sor az utóbbi hónapokban, jelenleg a hadsereg irányítja az országokat. Hasonló a helyzet Nigerben is, ami szintén katonai junta vezetése alatt áll.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Tiszteletben fogja tartani Ukrajna a kárpátaljai magyarok jogait, hogy csatlakozhasson az Unióhoz?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!