2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Az afgán tálibok megtiltották az emberek beoltását

Az afganisztáni tálibok betiltották a koronavírus elleni védőoltást. A kelet-afganisztáni Paktia tartományban már be is zárt a kórház oltási osztálya. Az érdeklődőknek azt mondják, hogy tilos a védőoltást beadniuk. A közép-ázsiai ország 40 milliós lakosságának alig 2%-a kapott eddig oltást. A hatóságok 150 ezer fertőzöttet regisztráltak, de valós számuk ennek sokszorosa lehet. Kabulban egy felmérés szerint a helyiek többségének antitest volt a szervezetében, vagyis úgy estek át a fertőzésen, hogy erről az egészségügyi hatóságok nem szereztek tudomást.

  • Az afgán tálibok megtiltották az emberek beoltását

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!