2021. 10. 19. Kedd Nándor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hírek 18:00

Külföld

Az afgán tálibok megtiltották az emberek beoltását

Az afganisztáni tálibok betiltották a koronavírus elleni védőoltást. A kelet-afganisztáni Paktia tartományban már be is zárt a kórház oltási osztálya. Az érdeklődőknek azt mondják, hogy tilos a védőoltást beadniuk. A közép-ázsiai ország 40 milliós lakosságának alig 2%-a kapott eddig oltást. A hatóságok 150 ezer fertőzöttet regisztráltak, de valós számuk ennek sokszorosa lehet. Kabulban egy felmérés szerint a helyiek többségének antitest volt a szervezetében, vagyis úgy estek át a fertőzésen, hogy erről az egészségügyi hatóságok nem szereztek tudomást.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Sok a fertőzött, a Johnson-kormány mégsem tervez korlátozásokat

Egy nap alatt 50 ezer új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak Nagy-Britanniában. 2021. október 19.

Romániában négy percenként hal meg egy beteg koronavírusban

Továbbra is súlyos a járványhelyzet Romániában. 2021. október 19.

Mateusz Morawiecki: Lengyelország az Európai Unió része és az is marad

Nem engedhető meg, hogy az uniós intézmények ráerőltessék döntéseiket másokra jogi alap nélkül - elentette ki a lengyel miniszterelnök. 2021. október 19.

Legfrisebb híreink

Öten meghaltak egy balesetben

A tragédia az M1-esen, az autópálya Győr felé vezető oldalán történt Bábolnánál. A részletekről Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője számoltbe.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!