2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Autóúton landolt egy kisgép

Autóúton hajtott végre kényszerleszállást egy egyszemélyes kisgép Washington államban. Csodával határos módon senki nem sérült meg a balesetben. Az üzemanyag rendszer meghibásodása miatt kellett az úton landolnia a repülőnek.

  • Autóúton landolt egy kisgép

Nem mindennapi látványban volt részük a Washington államban található Spanaway város lakóinak. A Seattle közelében fekvő település egyik főútján hajtott végre kényszer leszállást egy repülőgép a reggeli csúcsfogalomban.

A manővert az épp ott szolgálatot teljesítő járőr autójának kamerája rögzítette. Az egyenruhás amikor észre vette, hogy a KR2 típusú egyszemélyes kisgép landolni készül az úton, megpróbálta lassítani a forgalmat, hogy elkerüljön egy nagyobb balesetet. A repülő végül a belső sávban ért földet, miközben a külső sávban egy terepjáró várakozott a piros lámpánál.

Azt gondoltam, amikor még távolabb volt, hogy ez biztos egy távirányítású gép. Aztán ahogy egyre közeledett láttam, hogy egy nagyobb gép. Azt tudatosult bennem, hogy valóban le fog szállni a 7-es számú útra - idézte fel a rendőr, akinek 21 éves pályafutása alatt először kellett ilyen manőverben segédkeznie.

A földet érést követően a pilóta kipattant a kisgépből, majd a járőrrel közösen letolták az útról a kisgépet. Csodával határos módon senki sem sérült meg. Később kiderült az üzemanyag rendszer meghibásodása miatt kellett kényszer leszállást végrehajtania a pilótának.

Legutóbb júniusban egy helikopter akart kényszerleszállást végrehajtani a New York-i Manhattanban. A manőver akkor nem sikerült, a gép egy felhőkarcoló tetejére zuhant.

A helyiek először azt hitték, hogy terrortámadás történt. A szerencsétlenségben a pilóta életét vesztette, más nem sérült meg.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!