2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Külföld

Árulással vádolta Pozsonyt Robert Fico, a volt kormányfő a V4-ek egységét sürgette

Élesen bírálta a volt szlovák miniszterelnök a pozsonyi kormányt, amiért nem állt ki Magyarország és Lengyelország mellett. Robert Fico szerint a szlovák kabinet árulása ellenére Budapest és Varsó hatalmas győzelmet aratott Brüsszelben azáltal, hogy érvényesíteni tudta akaratát. Az ellenzéki vezető úgy fogalmazott: míg a két ország diplomáciai sikert ért el, addig Szlovákia önhibájából komoly veszteséget szenvedett el. Hozzátette, Magyarország és Lengyelország bebizonyította, hogy egyetlen uniós tagállam ellen sem indítható támadás csak azért, mert nem úgy gondolkodik, mint más EU-országok.

  • Árulással vádolta Pozsonyt Robert Fico, a volt kormányfő a V4-ek egységét sürgette

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!