2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Külföld

Árulással vádolta Pozsonyt Robert Fico, a volt kormányfő a V4-ek egységét sürgette

Élesen bírálta a volt szlovák miniszterelnök a pozsonyi kormányt, amiért nem állt ki Magyarország és Lengyelország mellett. Robert Fico szerint a szlovák kabinet árulása ellenére Budapest és Varsó hatalmas győzelmet aratott Brüsszelben azáltal, hogy érvényesíteni tudta akaratát. Az ellenzéki vezető úgy fogalmazott: míg a két ország diplomáciai sikert ért el, addig Szlovákia önhibájából komoly veszteséget szenvedett el. Hozzátette, Magyarország és Lengyelország bebizonyította, hogy egyetlen uniós tagállam ellen sem indítható támadás csak azért, mert nem úgy gondolkodik, mint más EU-országok.

  • Árulással vádolta Pozsonyt Robert Fico, a volt kormányfő a V4-ek egységét sürgette

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Jogállami megoldás, hogy Magyarország szavazata nélkül küld újabb eurómilliárdokat Ukrajnának az Unió?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!