2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Domonkosok Magyarországon 11:00

Külföld

Árplafont vezet be az áram előállításához használt földgázra Madrid és Lisszabon

Spanyolország és Portugália is árplafont vezetett be az áram előállításához használt földgázra. Az intézkedés hatását már érezhetik a júniusi villanyszámlán a fogyasztók, amelynek végösszege átlagosan 15-20 százalékkal lesz kevesebb a korábbihoz képest. A kormányok által külön-külön elfogadott, egy évre vonatkozó szabályozás szerint a következő fél évben átlagosan megawatt-óránként 40 euróba kerül majd az elektromos energia megtermeléséhez szükséges gáz. Az intézkedést az Európai Bizottság jóváhagyása után vezette be az Ibériai-félsziget két országa.

  • Árplafont vezet be az áram előállításához használt földgázra Madrid és Lisszabon

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!