2024. 09. 13. Péntek Kornél napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Nagyapám Horthy Miklós 03:00

Külföld

Alapjogokért Központ: Átveréssel mentené át hatalmát az Egyesült Államok woke elitje

Az Egyesült Államok ultraprogresszív háborúpárti woke elitje mindent elkövet hatalma megmentése érdekében.

  • Alapjogokért Központ: Átveréssel mentené át hatalmát az Egyesült Államok woke elitje

A Demokrata Párt ezen a héten emelte pajzsra Kamala Harrist, aki így hivatalosan is elnökjelölté vált az idei, kiemelt fontosságú választásokon. Az Egyesült Államok ultraprogresszív háborúpárti woke elitje mindent elkövet hatalma megmentése érdekében. Ezzel szemben a konzervatív erők közös fellépésére van szükség, hiszen a progresszívek az egész nyugati világ békéjét és jólétét veszélyeztetik. A háborús konfliktusokból és a gazdasági hanyatlásból Donald Trump elnöksége jelentheti a kiutat. Az Alapjogokért Központ a wokebusters létrehozásával kíván hozzájárulni kultúránk valódi értékeinek védelméhez.

A teljes elemzés IDE kattintva olvasható.

Fotó: Kamala Harris 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Gulyás Gergely: A kormány kész pert indítani, ha az EU nem téríti meg a határrendészeti költségeket + videó

Vezércikk – Gulyás Gergely: A kormány kész pert indítani, ha az EU nem téríti meg a határrendészeti költségeket + videó

Perre mehet a kormány az Európai Bizottsággal, ha nem térítik meg a határőrizeti költségeinket, sőt: helyette még büntetnek is minket. Már csak egy kérdés fontos: milyen bíróság előtt. Mert az unió bírósága finoman szólva sem tűnik pártatlannak a migrációs bírság kiszabása óta. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Visszatért a Notre-Dame-ba Gabriel és Jean-Marie is

Visszatért a Notre-Dame-ba Gabriel és Jean-Marie is

Alig három hónappal a székesegyház újbóli megnyitása előtt visszatért csütörtökön a Notre-Dame-ba az északi harangtoronynak a 2019-es tűzvészben megrongálódott nyolc harangja: a legnagyobb, több mint négytonnás Gabrieltől a legkisebb, kevesebb mint egytonnás Jean-Marie-ig.
Putyin: a Nyugat felcserélte a fogalmakat

Putyin: a Nyugat felcserélte a fogalmakat

Putyin azt mondta, hogy az ukrán fegyveres erők már régóta mérnek mélységi csapást orosz területre, ám ha ehhez nyugati nagy hatótávolságú fegyvereket vetnének be, az azt jelentené, hogy nyugati katonák közvetlenül támadnak orosz területet. Álláspontja szerint a Nyugat felcserélte a fogalmakat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!