2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Külföld

Agyonlőtte kollégáját egy tűzoltó Los Angelesben

Agyonlőtte kollégáját, majd magával is végzett egy tűzoltó Los Angelestől nem messze. Az épp szolgálaton kívüli elkövető a tűzoltóállomáson nyitott tüzet, 44 éves áldozatán kívül egy 54 éves felettesét is megsebesítette.

  • Agyonlőtte kollégáját egy tűzoltó Los Angelesben

Helyi idő szerint kedd délelőtt nyitott tüzet kollégáira egy tűzoltó a helyi tűzoltóállomáson. Az elkövető már szolgálaton kívül volt, amikor, ismeretlen okok miatt visszatért a tűzoltóságra, és lövöldözni kezdett. Az egyik áldozat, egy 44 éves tűzoltó mérnök a helyszínen belehalt sérüléseibe, és súlyos sebesüléseket szerzett az állomás 54 éves kapitánya is, akinek állapota kritikus.

Az egykori tűzoltó ámokfutása után hazatért és elbarikádozta magát. A helyszínre érkező rendőrök már lángokban találták a házat, és az elkövető holttestét is megtalálták.

A lángokat a tűzoltóknak sikerült eloltani, a lakóépület azonban porig égett.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!