2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Agyonlőtte kollégáját egy tűzoltó Los Angelesben

Agyonlőtte kollégáját, majd magával is végzett egy tűzoltó Los Angelestől nem messze. Az épp szolgálaton kívüli elkövető a tűzoltóállomáson nyitott tüzet, 44 éves áldozatán kívül egy 54 éves felettesét is megsebesítette.

  • Agyonlőtte kollégáját egy tűzoltó Los Angelesben

Helyi idő szerint kedd délelőtt nyitott tüzet kollégáira egy tűzoltó a helyi tűzoltóállomáson. Az elkövető már szolgálaton kívül volt, amikor, ismeretlen okok miatt visszatért a tűzoltóságra, és lövöldözni kezdett. Az egyik áldozat, egy 44 éves tűzoltó mérnök a helyszínen belehalt sérüléseibe, és súlyos sebesüléseket szerzett az állomás 54 éves kapitánya is, akinek állapota kritikus.

Az egykori tűzoltó ámokfutása után hazatért és elbarikádozta magát. A helyszínre érkező rendőrök már lángokban találták a házat, és az elkövető holttestét is megtalálták.

A lángokat a tűzoltóknak sikerült eloltani, a lakóépület azonban porig égett.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Van esélye a magyar válogatottnak a németek ellen ma este az Európa-bajnokságon?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!