2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Külföld

Agresszív észak-afrikai migránsok miatt kellett kiüríteni egy német strandot

Körülbelül 60 észak-afrikai migráns zavarta meg a pihenni vágyó német családokat.

  • Agresszív észak-afrikai migránsok miatt kellett kiüríteni egy német strandot

"Egyszerűen elfogadhatatlan, hogy a családokat, akik nyugalomban szeretnék eltölteni itt a szabadidejüket, fiatalokból álló bandák zaklatják"

– mondta Thomas Geisel, Düsseldorf polgármestere, miután a hétvégén egy körülbelül 60 fős észak-afrikai fiatalokból álló csoport agresszívan viselkedett a helyi strandon. Mivel nem ez volt az első ilyen eset, azt tervezik, hogy egy olyan online jegyrendszert vezetnek be, aminek a segítségével azonosítani tudják, hogy éppen ki tartózkodik a medencében. Akinek pedig ez nem tetszik, az nem léphet be a strand területére – tette hozzá a polgármester.

 

 

A fiatal migránsok a strand több területét elfoglalták, köztük például a csúszdákat, és nem tartották be az előírásokat az alkalmazottak többszöri kérése ellenére sem. Nagy káosz alakult ki, ezért a műszakvezető próbált rendet teremteni, de a falhoz nyomták és megfenyegették. A strandon dolgozó biztonsági őrök próbáltak rendet tenni, de ők csak hatan voltak, így esélyük sem volt. Végül a rendőrséget kellett kihívni a migránsok agresszív viselkedése miatt. A helyszínre érkező 20 rendőr végül úgy tett rendet, hogy kiürítették a strandot.

888.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!