2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hitvallók és ügynökök

Következik:

Hitvallók és ügynökök 11:30

Külföld

Afrikában állítanák meg az illegális bevándorlókat az olaszok

A római pártok tovább egyeztetnek a migráns-kvóta kérdésről a június végi brüsszeli csúcs előtt. Olaszországba idén 60 ezren léptek be a mediterrán útvonalon, az afrikai országokban pedig további 10 ezrek tervezik az indulást Európa felé.

  • Afrikában állítanák meg az illegális bevándorlókat az olaszok

Szerintünk a legfontosabb, hogy a dublini egyezményt érvénytelenítsék. Ezzel ugyanis az Európa határát védő országoknak kell gondoskodniuk a területükre belépőkről - fogalmazott Alessandra Mussolini olasz EP-képviselő.

A kvóta rendszer még a legnagyobb kormánypárt képviselője szerint sem válasz az olasz kérésekre, és nem oldja meg a migráció okozta problémákat. Olaszország célja, hogy az illegális bevándorlás kérdését már a kiinduló országokban oldják meg és ehhez az uniós tagállamok támogatását is várják.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!