2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Külföld

Adománnyal kiváltható az amerikai kitiltás?

Nem mindig szigorú a kitiltási ügyekben az Egyesült Államok.

A New York Times arról ír, az Obama-kormány 2008-ban egy ecuadori üzletasszonyt és üzlettársát tiltotta ki az Egyesült Államokból. Azzal vádolták őket, hogy csalással szereztek vízumot cselédjeiknek és egy pénzmosási ügyben is érintettek voltak. A Fehér Ház azonban 2012-ben törölte a beutazási tilalmat, miután a lap szerint az ecuadori üzletasszony családja több százezer dollárt adományozott Barack Obama pártjának.

Ismert, az amerikai külügyminisztérium államtitkára nemrégen jelentette be, az Egyesült Államok Közép- és Kelet-Európában akcióterveket készít a korrupció elleni harchoz.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!