2023. 02. 05. Vasárnap Ágota, Ingrid napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

A temesvári forradalom hőseinek ajánlja kitüntetését Tőkés László

A temesvári forradalom hőseinek ajánlja fel jelképesen a Románia Csillaga érdemrendet Tőkés László, akitől a balliberális kormány nyomására vonnák meg a legmagasabb román állami kitüntetést.

Ezt a romániai rendszerváltozás szimbolikus alakjának számító politikus a temesvári felkelés 24. évfordulóján jelentette be. Egyben közölte, hogy egykori harcostársaival megalakította az 1989-es Temesvári Emlékbizottságot. Tőkés László szerint a Victor Ponta vezette román kormány el akarja lopni Temesvár népétől a forradalmat, és kicsinyíteni próbálja a temesváriak szerepét a romániai rendszerváltozásban. Tőkés László 1989-ben Temesváron volt református lelkész, de száműzték egy kis faluba a Ceausescu-rezsim rendszeres bírálatáért.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!