2022. 05. 25. Szerda Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

A sport is Navracsicshoz fog tartozni

A sport is Navracsics Tiborhoz fog tartozni az Európai Bizottságon belül. Ezt a brüsszeli testület illetékes szóvivője közölte, aki hozzátette: az EU médiatámogatási kerete a digitális gazdaságért és társadalomért felelős, német Günther Oettinger alá kerül.

Navracsics Tibor az oktatási, kulturális, ifjúsági és állampolgársági biztosi posztot kapta a Jean-Claude Juncker vezette testületben. Kovács Zoltán nemzetközi kormányszóvivő Magyarország élőben című műsorunkban korábban azt mondta: Navracsics Tibor az egyik legnagyobb apparátus élén dolgozhat, és egész Európa számára fontos területeket felügyel majd. Szanyi Tibor, a szocialisták EP-képviselője szerint nem sokat ér a felajánlott poszt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!