2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Külföld

A sípályák üzemelnek, a szállodák zárva vannak Ausztriában

A sípályák december 24. óta üzemelnek Ausztriában, de csak a helyiek és belföldi turisták használhatják. A síkunyhók, más néven hütték, a többi vendéglátóhellyel együtt zárva maradtak. Az apartmanok és a hotelek üresek, pedig ez az év legforgalmasabb időszaka lenne.

  • A sípályák üzemelnek, a szállodák zárva vannak Ausztriában

Működnek a hegyi felvonók, december 24-től lehet síelni az osztrák sípályákon, de csak a helyieknek és a belföldi kirándulóknak.

Maximum 50 km-es körzetből érkeznek a síelők a geberzeni pályára, a forgalom pedig jócskán elmarad az ilyenkor szokásostól- mondta egy helyi apartman tulajdonosa. A jelenlegi szabályozás szerint a szállodáknak és az éttermeknek zárva kell lenniük, január 18-tól fogadhatnak újra vendégeket. A szállásadók igazi rohamra február 1-től számítanak.

Ősz óta egyre kevesebb foglalás érkezett, a hotel tulajdonosa szerint az emberek jóval óvatosabbak lettek, de a téli sportolásra nagy az igény.

Tóth Gábor arra számít, hogy ebben a szezonban inkább a last minute időszak lesz forgalmas, erre már elkezdődtek a foglalások.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!