2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Külföld

A Siemens nem javítja meg az orosz turbinát - közölte a Gazprom

A Siemens nem végzi el az Északi Áramlat működéséhez szükséges berendezések javítási munkálatait - közölte a Gazprom helyettes vezetője. Vitalij Markelov azt mondta: arra számítottak, hogy már májusban visszakapják a felújításra és karbantartásra küldött turbinát, de mivel ez nem történt meg, így csak egy turbina működik a portovai kompresszorállomáson. Ezért a Gazprom a teljes kapacitás 20 százalékára csökkentette az északi áramlat gázvezetéken keresztül küldött gáz mennyiségét, ez az Európába irányuló gázszállítás egyik fő útvonala.

  • A Siemens nem javítja meg az orosz turbinát - közölte a Gazprom

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!