2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 22:50

Külföld

A román ellenzék belehergelhette magát egy tévképzetbe

A román tüntetők többségének nincs egységes politikai követelése – a Hír Televíziónak nyilatkozó Románia-szakértő szerint.

  • A román ellenzék belehergelhette magát egy tévképzetbe

Pászkán Zsolt Magyarország Élőben című műsorunkban azt mondta: az ellenzék és a hozzá kapcsolódó médiumok úgy értelmezik a külföldön dolgozó román vendégmunkások tüntetéssorozatát, hogy azok akár polgárháborúhoz is vezethetnek.

„Az ellenzék azt képzeli, én azt vettem ki, főleg a média része és a hozzájuk közelebb álló politikusok, hogy belehergelték magukat egy tévképzetbe. Abba a tévképbe, hogy majd jön a nagy fejlett nyugati környezetben átnevelődött román tömeg, öntudatos román tömeg, és ők majd rendet teremtenek. És, hogy érthető legyen, a pénteki atrocitás, a pénteki incidens… a média egy része tele volt azzal, hogy nyugodtan el lehet venni a csendőrtől a pisztolyt és le lehet lőni, amennyiben hozzáér valamelyik tüntetőhöz” – emelte ki a szakértő. 

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!