2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy döntő pillanat - Bern, Budapest 1954.

Következik:

Napindító 04:00

Külföld

A német lakosságot fűtéshiányra készítik fel

Arra készíti fel az embereket a német katasztrófavédelem, hogy mi a teendő, ha nincs fűtés. Egy oktató filmet töltöttek fel a Twitterre. A videóban egy idős nő kabátban és kesztyűben didereg a fűtetlen lakásban, majd megjelenik a felirat: mi tegyünk, ha már nem megy a fűtés? A leírás szerint sok oka lehet a „Black-outnak”, vagyis az áram-kimaradásnak, például egy hurrikán. Németország azonban távol esik a Karib-térségtől, ahol mindennaposak az ilyen veszélyek. Így valószínűbb, hogy azért készítettek videót, mert Németország történelme legsúlyosabb energiaválságával küzd.

  • A német lakosságot  fűtéshiányra készítik fel

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!