2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Az olasz futball magyar mesterei

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

A mélypont már a múlté + Videó

A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint megugrott az amerikai elnök népszerűsége a kedvező januári munkaügyi adatok miatt. A mostani állás szerint legyőzné a legesélyesebb republikánus jelöltnek számító Mitt Romneyt az elnökválasztásokon. Barack Obama népszerűsége tavaly szeptemberben érte el a mélypontot, támogatottsága akkor mindössze 39 százalékos volt.

Megérdemlek egy második ciklust – fogalmazott Obama elnök az NBC vasárnap esti adásában, miután a legfrissebb közvélemény-kutatások szerint 51–45 százalékos arányban győzne az ellene induló volt massachusettsi kormányzóval szemben. Az elnök népszerűsége az elmúlt napokban a januári pozitív gazdasági adatoknak köszönhetően javult. A munkanélküliség az év első hónapjában hároméves mélypontra, 8,3 százalékra csökkent, a gazdaság pedig újabb 240 000 munkahellyel bővült, miközben a lakosság egyre többet költ.


A telefonos felmérés válaszadói a középosztály védelmét, a külkapcsolatokat és a terrorizmus elleni harcot Obama elnökre bíznák, a gazdaság irányítására és a költségvetési hiány kezelésére viszont inkább a coloradói és minnesotai előválasztásra készülő Romneyt kérnék fel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!