2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Külföld

A legtöbb járványügyi korlátozást eltörölték a britek

Az Egyesült Királyságban megszűnt a járványügyi korlátozások legtöbbje. Eltörölték a rendezvényekre vonatkozó létszámkorlátozások és a maszkviselést az üzletekben, vendéglátóhelyeken, iskolákban és tömegközlekedési eszközökön is. Európa számos országában növekvő fertőzésszámokról érkeznek hírek, ezért újból korlátozásokat vezetnek be. Cipruson az oltási igazolvány ellen szerveztek tüntetést, ami tévéostrommal ért véget.

  • A legtöbb járványügyi korlátozást eltörölték a britek

KAPCSOLÓDÓ: 

Tüntetők támadták meg egy ciprusi televízió székházát

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!